Recents in Beach

Dr Omboh
Image result for dr omboh 


 Image result for dr omboh

Harga Asal: RM60/ sekotak (3 botol)
Harga Promo: RM55/ sekotak (3 botol)


Anda dah pandu kereta lebih 3 tahun? Perjalanan pon dah masuk 50 ribu km. Pernah tak anda buat cucian didalam ruang pembakaran enjin? Ruang ini (Combustion Chamber) ialah tempat  gabungan api dari Spark Plug dan semburan bahan api Petrol/ Diesel. Gabungan pembakaran ini menghasilkan tenaga yang menggerakkan Piston agar kenderaan boleh bergerak laju.  

Kereta asyik semput, jalan pon lemah tak bertenaga, kuat makan minyak pula tu..nampaknya kereta anda ada masalah enjin.

Tahukah anda keladak atau kotoran yang melekat di Injektor Minyak (Fuel Injector) menggangu prestasi kereta anda?

Kami ada penyelesaiannya...gunakan Dr Omboh. Berfungsi sebagai pencuci utama kepada "Fuel Injector". Selaput hujung enjektor yg berdaki dapat dibersihkan dengan menggunakan Dr Omboh.

Fuel Injector yang kotor dan tersumbat menghalang semburan yang sempurna untuk pembakaran petrol/ diesel. Akhirya pembakaran yang tidak sempurna atau tidak efisen berlaku mengakibatkan prestasi enjin menjadi lemah. Pemandu pula hanya terus pijak padel minyak untuk menambahkan lagi petrol/ diesel untuk mendapatkan tenaga, tetapi ini hanya menjadikan satu pembaziran dan kerugian wang.  

Satu kotak mengandungi 3 botol Dr Omboh. Gunakan 3 kali berturut - turut dengan isian minyak petrol/ diesel tangki penuh. Sebotol mengandungi 50ml berkesan untuk tangki minyak penuh 40 liter. Dr Omboh menggunakan bahan aktif dari USA yang telah 20 tahun terbukti berkesan dalam pasaran.

Cara nak pakai Dr. Omboh senang saja, cuma masukkan sebotol kedalam tangki penuh minyak petrol/ diesel. Kesan yang segera akan dirasai. 


 Image result for fuel injector

 Fuel Injector


Image result for fuel injector

 Fuel Injector dalam enjin

Image result for fuel injector dirty       Image result for fuel injector dirty
Perbandingan Fuel Injector Bersih dan Kotor

Klik link WhatsApp diatas untuk maklumat lanjut..
Catat Ulasan

0 Ulasan