Recents in Beach

PRO8


Pro8 Head Seal adalah sejenis penampal "sealant" khusus untuk kegunaan dalaman radiator dan head sesebuah kenderaan. Ia ada gabungan cecair tembaga (Liquid Copper) yang dicipta khas dari USA.
Jika berlaku sebarang keretakan dalaman pada radiator atau head, pemandu boleh menggunakan Pro8 sebagai langkah awal, mudah dan jimat untuk membuat tampalan. Ini sebagai salah satu cara penyelesaian yang mudah dan pantas. Tampalan ini juga kekal dan tahan lama.
Tahukan anda berapakah kos untuk menggantikan sesebuah radiator? Kos boleh mencecah ribuan ringgit dan mengambil masa untuk menukarkannya.
PRO8 juga sesuai untuk semua jenis enjin petrol & diesel. Ia berfungsi pada permukaan aluminium, head & block enjin, serta menutup bocor sistem penyejuk enjin. Ianya lebih baik berbanding hanya menggunakan air & coolant. PRO8 juga dapat membaiki kerosakan minor di head gaskets, cylinder heads, intake gaskets, cracked blocks dan freeze plugs.

Tidak perlu kosongkan radiator jika nak guna Pro8. Hanya perlu tambah coolant/air ke radiator dan biarkan PRO8 terus melindungi sistem penyejuk enjin. Pandu seperti biasa.
Gunakan 1 botol untuk 1 kenderaan. Kereta & motor sama jumlah kuantiti. Tapi awas, hanya motor yang ada radiator sahaja boleh guna PRO8.
Hubungi kami sekarang.
Klink link WhatsApp disini:


WhatsApp Messenger on the App StorePRO8 Oil Stop Leak membantu merawat masalah kebocoran minyak hitam didalam kereta anda.

Khusus untuk rawatan jika anda mendapati simptom kebocoran minyak dibahagian enjin kereta. Sila perhatikan dibawah bahagian enjin atau dilantai tempat parking kenderaan. Jika didapati basah dengan titisan minyak enjin, disyaki ada kebocoran yang telah berlaku.

Gunakan PRO8 Oil Stop Leak untuk membantu merawat masalah kebocoran tersebut.

Hubungi kami untuk info lanjut..
Catat Ulasan

0 Ulasan