PRO8


Pro8 adalah sejenis penampal "sealant" khusus untuk kegunaan dalaman radiator dan head sesebuah kenderaan. Ia ada gabungan cecair tembaga (Liquid Copper) yang dicipta khas dari USA.
Jika berlaku sebarang keretakan dalaman pada radiator atau head, pemandu boleh menggunakan Pro8 sebagai langkah awal, mudah dan jimat untuk membuat tampalan. Ini sebagai salah satu cara penyelesaian yang mudah dan pantas. Tampalan ini juga kekal dan tahan lama.
Tahukan anda berapakah kos untuk menggantikan sesebuah radiator? Kos boleh mencecah ribuan ringgit dan mengambil masa untuk menukarkannya.
PRO8 juga sesuai untuk semua jenis enjin petrol & diesel. Ia berfungsi pada permukaan aluminium, head & block enjin, serta menutup bocor sistem penyejuk enjin. Ianya lebih baik berbanding hanya menggunakan air & coolant. PRO8 juga dapat membaiki kerosakan minor di head gaskets, cylinder heads, intake gaskets, cracked blocks dan freeze plugs.

Tidak perlu kosongkan radiator jika nak guna Pro8. Hanya perlu tambah coolant/air ke radiator dan biarkan PRO8 terus melindungi sistem penyejuk enjin. Pandu seperti biasa.
Gunakan 1 botol untuk 1 kenderaan. Kereta & motor sama jumlah kuantiti. Tapi awas, hanya motor yang ada radiator sahaja boleh guna PRO8.
Roger kami sekarang ya boss!
Klink link WhatsApp disini:

WhatsApp Messenger on the App Store

Catat Ulasan

0 Ulasan